Outlook Web Access

Güvenlik ve Gizlilik

Gelen Kutusu

Takvim

Kişiler

Görevler

Ortak Klasörler

Postalanan iletiler hakkında
Postalanan iletilerin başlıkları hakkında
Postalanan iletileri okuma
Eki okuma
Postalamak üzere yeni ileti oluşturma
Ortak klasöre yanıt postalama

Seçenekleri özelleştirme

Eki okuma

Ek, Microsoft Word belgesi, Microsoft Excel elektronik tablosu, .wav dosyası veya bit eşlem gibi her tür dosya olabilir. Postalanan ileti bir ek içerdiğinde, Microsoft Office Outlook Web Access, ortak klasör görünümünde ekin yanında bir ataç simgesi Simge resmi görüntüler.

Postalanan ileti açıldığında, eklenen dosyanın adını başlık bilgisinde görürsünüz. .txt ve .gif dosyaları gibi bazı ekler doğrudan Web tarayıcısında açılır.

Dikkat  Bir ekin içeriğine veya gönderen kişiye güvenmiyorsanız eki açmayın. Ekler bilgisayar virüslerinin sık kullandığı bir yayılma yöntemidir. Bu nedenle, Outlook Web Access ekleri açmadan önce bilgisayarınızın sabit diskine kaydetmenizi gerektirebilir. Bu durum, ek .mht, .xml veya .js gibi gibi bir uzantıya sahip bir dosya içerdiğinde ortaya çıkar. Outlook Web Access'in engellediği, zararlı olabilecek dosya uzantılarının tam listesi için sunucu yöneticinize başvurun.

Bir eki okumak için

  • Postalanan ileti başlık bilgisinde bulunan ek dosya adını tıklatın. Ek, yeni tarayıcı penceresinde açılır.

Önemli  Ekli dosyaları düzenlemeden önce, onları bilgisayarınıza yüklemeniz gerekir. Karşıdan dosya yükleme konusunda yardım için, Web tarayıcısı belgelerine bakın.


Başa dön

Telif Hakkı Microsoft Corporation 2003.
Tüm hakları saklıdır. Kullanım koşulları.